Kolo.News.Ukraine.Region

На Черкащині трактор, яким керував п'яний водій, з'їхав у кювет: водій загинув на місці

На Черкащині сталася смертельна ДТП
На Черкащині сталася смертельна ДТП Новини України 05 лип 2023 в 16:34

4 липня близько 14:00 годин в селі Матусів Звенигородського району Черкаської області, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі п’яного водія. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області.

Попередньо слідчі встановили, що 45-річний водій трактора «Т-16 М», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не зміг впоратися з керуванням та скотився в кювет. Унаслідок цього трактор перевернувся, а водій загинув на місці від отриманих травм.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, на Черкащині голова Звенигородського районного суду виправдовувала російську збройну агресію проти України. Її затримала Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань. Співробітники СБУ мають записи розмов, де вона не приховує свою проросійську позицію і постійно повторює наративи кремля про війну в Україні. Правоохоронці задокументували, що голова райсуду підтримувала захоплення Криму та Мелітополя, а також вихваляла запровадження «російського законодавства»,

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар