Kolo.News.Ukraine.Region

На Черкащині зафіксовано падіння уламків збитої ракети: є пошкодження

Пуск російської ракети. Фото ілюстративне
Пуск російської ракети. Фото ілюстративне Новини України 06 лип 2023 в 09:00

Ігор Табурець, голова Черкаської обласної військової адміністрації, повідомив, що в області зафіксовані пошкодження приватних будинків та електромережі, внаслідок падіння уламків ракети.

      Знову на Черкащині ніч минула із тривогою. У сусідній області сили протиповітряної оборони відпрацьовували ворожі цілі. На території нашої області зафіксовано падіння уламків збитої там крилатої ракети, – проінформував начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

За його словами, внаслідок цього пошкоджено покрівлі двох будинків і електромережу. На щастя, обійшлося без потерпілих. Щодо електромережі, то її оперативно відновили.

За інформацією Повітряних Сил ЗСУ, близько 1-ї ночі противник завдав удару з акваторії Чорного моря. Із надводних носіїв та підводних човнів здійснено пуски крилатих ракет «Калібр». Було зафіксовано кілька груп ракет, які спершу прямували в північному напрямку, використовуючи рельєф місцевості та русло Дніпра, а потім різко змінили курс на Захід.  

В результаті бойової роботи зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних Сил вдалось знищити лише сім із десяти крилатих ракет «Калібр». На жаль, є влучання ракет по цивільних об’єктах у місті Львів.

Читайте також: Ніч на Дніпропетровщині: є влучання з важкої артилерії

 

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар