Kolo.News.Ukraine.Region

На Кіровоградщині планують створити три індустріальні парки та 2,5 тисячі нових робочих місць

Реалізація проектів обійдеться приблизно у 1,5 мільярди гривень
Реалізація проектів обійдеться приблизно у 1,5 мільярди гривень Новини України 02 черв 2023 в 11:00

У Кіровоградській області в рамках програми комплексного відновлення Кіровоградщини на 2023-2025 рік планують створити три індустріальні парки. Два з них – парки «Радій» та «Ростагропром» - будуть створені у Кропивницькому, ще один, під назвою «Стан-Інвест» - у місті Олександрія. Про це розповів під час наради заступник начальника Кіровоградської ОВА Павло Конопко.

Павло Конопко розповів, що в Уряді розробили нормативно-правові акти, спрямовані на відновлення промисловості та стимулювання створення і розвитку індустріальних парків.

Володимир Кондратюк, директор департаменту інфраструктури наголосив, що реалізація цих проектів у 2023-2025 роках обійдеться приблизно у 1,5 мільярди гривень. Це будуть кошти інвесторів, а також місцевих і державного бюджетів.

Реалізація цих трьох проектів дозволить створити 2,5 тисячі нових робочих місць.

За словами Володимира Кондратюка, створення індустріальних парків стане дієвим механізмом розвитку та осучаснення промисловості, дозволить залучити додаткові інвестиції, сприятиме місцевому та регіональному розвитку.

Нагадаємо, на Вінниччині залізниці України та Молдови підписали на Вінниччині меморандум щодо відбудови залізничного коридору.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар