Kolo.News.Ukraine.Region

Росіяни вночі обстріляли Дніпропетровщину: є загиблі

Росіяни вночі обстріляли Дніпропетровщину: є загиблі
Важливо
Росіяни вночі обстріляли Дніпропетровщину: є загиблі Новини України 07 лип 2023 в 08:01

Російські окупаційні війська у п’ятницю, 7 липня, атакували Дніпропетровщину “Шахедами”, в результаті двоє людей загинуло.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Відомо, що під час обстрілу було пошкоджено автомобіль та зайнялася пожежа.

“Уламки одного зі збитих дронів впали на автівку, яка рухалася трасою. Двоє чоловіків, які перебували в машині, загинули”, – йдеться в повідомленні.

За словами керівника ОВА, українські захисники з Повітряного командування “Схід” збили шість ворожих ракет, які атакували Дніпропетровщину. Крім того, від падіння уламків загорілася трава. Співробітники ДСНС оперативно прибули на місце події та ліквідували вогонь.

“Один дрон поцілив у приватне підприємство в Криворізькому районі, унаслідок чого зайнялася пожежа. Вона охопила понад 100 кв. км і сягнула 4-метрової висоти. Рятувальники приборкали вогонь. Постраждалих немає”. – зазначив Лисак.

У Генштабі ЗСУ повідомляють, у ніч на 7 липня 2023 року російські окупаційні війська атакували іранськими ударними дронами типу «Shahed» з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, Краснодарський край). Загалом зафіксовано пуски 18 «шахедів». 12 з них збила ППО.

Нагадаємо, в ніч з 5 на 6 липня агресор тричі вдарив по Нікопольщині. Цілив з важкої артилерії по самому Нікополю та Червоногригорівській громаді. Минулося без постраждалих. Пошкоджені приватний будинок, 2 господарські споруди, лінія електропередач.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар