Kolo.News.Ukraine.Region

У центрі Черкас організували фотовиставку робіт загиблого на війні журналіста та офіцера

У центрі Черкас організували фотовиставку робіт загиблого на війні журналіста та офіцера
У центрі Черкас організували фотовиставку робіт загиблого на війні журналіста та офіцера Новини України 07 лип 2023 в 11:23

У центрі Черкас розмістили світлини, зроблені офіцером 118-ї бригади. Фотовиставку робіт Володимира Мукана, який загинув на російсько-українській війні, організували у сквері "Юність".

Про це повідомили на сайті Черкаської міської ради.

Виставка має назву «Миті війни». Їх зафіксувала фотокамера Володимира Мукана, який до повномасштабного вторгнення був журналістом різних видань і піарником.

З лютого 2022 року став добровольцем і брав участь у бойових діях у найгарячіших точках фронту.

29 квітня 2023 року в Бахмуті молодший лейтенант ЗСУ Володимир Муканпід час виконання бойового завдання героїчно загинув.

До повномасштабної війни Володимир працював журналістом і редактором у "Газеті по-українськи", журналі "Країна" і сайті Gazeta.ua. Був співорганізатором найбільшого ретро фестивалю в Україні Old Car Land.

Нагадаємо, 24 червня на Європейській площі у Вінниці відбулась фотовиставка на честь Героїв Маріуполя. Вона присвячена також тим військовим, які досі знаходяться в полоні. Прямо у середмісті розмістили понад 30 стендів із фотографіями полонених воїнів, а також різноманітними закликами: «Нас просили про тишу, але не про забуття», «Вони боролись за наше життя, а ми боремось за їхню свободу», «Поверніть героїв додому!» тощо.

Читайте також: У Полтаві пройшла фотовиставка «ЛГБТІК+ на захисті України»

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар