Kolo.News.Ukraine.Region

Негода на Одещині пошкодила міст та знеструмила 41 населений пункт

Негода на Одещині пошкодила міст та знеструмила 41 населений пункт
Важливо
Негода на Одещині пошкодила міст та знеструмила 41 населений пункт Новини України 08 лип 2023 в 08:15

Негода, що вирувала Одещиною 7 липня, призвела до пошкодження мосту та знеструмлення десятків населених пунктів.

Про пошкодження мосту повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Там зазначили, що через велику кількість опадів відбулося руйнування перехідної плити мосту на автомобільній дорозі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, біля села Іванове.

В службі зазначили, що аварійну ділянку вже огородили, та встановили відповідні дорожні знаки. Згодом дорогу мають відремонтувати.

Також, за даними ДТЕК Одеські електромережі, станом на 8:30 8 липня, без світла тимчасово залишався 41 населений пункт, із них три — частково.

Найбільше постраждав Одеський район. Станом на ранок спеціалісти ДТЕК відремонтували 28 повітряних ліній, що живлять 804 трансформаторних підстанції.

Наразі роботи з відновлення електропостачання тривають. Для цього компанія задіяла 34 бригади, а це — 101 фахівець та 35 одиниць техніки.

"За минулу добу 7 липня ДТЕК повернув світло в 113 населених пунктів області для 35 325 клієнтів, що залишилися без електропостачання через негоду", - йдеться на їх сайті.

Подекуди вітер зірвав покрівлю з дахів будинків.

Між тим, за даними синоптиків, в Одесі 8 липня очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза. Вітер північний, 9-14 метрів на секунду з поривами до 15-20 метрів на секунду. Температура вранці 19-21 градусів тепла за Цельсієм, вдень 25-27 градусів. Станом на 12:00 без світла залишаються ще 28 міст і сіл, із них 3 - частково.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар