Kolo.News.Ukraine.Region

На Черкащині судитимуть двох колаборантів, які зливали позиції ЗСУ

У Черкаській області судитимуть двох чоловіків, які зливали координати дислокації української армії
У Черкаській області судитимуть двох чоловіків, які зливали координати дислокації української армії Новини України 09 лип 2023 в 13:56

У Черкаській області судитимуть двох російських інформаторів, які зливали ворогу інформацію та точні координати місць дислокації підрозділів Збройних Сил України на території Донецької області. Про це повідомили в Черкаській обласній прокуратурі.

За інформацією прокуратури, двоє жителів з Донецької області впродовж 2022 - 2023 років, передавали представникам армії так званої “донецької народної республіки” інформацію з точними координатами про місця дислокації Збройних Сил України.

Зокрема інформація стосувалася підрозділів протиповітряної оборони, а також військової техніки на території одного з районів Донецької області.

У ході досудового розслідування провели огляди місцевості за координатами колаборантів. Також підтвердили дійсність розташування українських позицій за інформацією, яку отримав ворог.

Координати надавали росіянам з ціллю знищити підрозділи Збройних Сил України.

Одному обвинуваченому обрали запобіжний захід (тримання під вартою без права внесення застави), а інший ховається на тимчасово окупованій території Донеччини.

Нагадаємо, що Служба безпеки України затримала у Вінниці колишнього бойовика терористичної організації "днр".

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар