Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі чоловік забив до смерті молотком людину

У Дніпрі чоловік забив до смерті молотком людину
У Дніпрі чоловік забив до смерті молотком людину Новини України 09 лип 2023 в 10:11

7 липня на вулиці Доблесній Новокодацького району міста Дніпра знайшли тіло чоловіка зі значними травмами від молотка. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровської області.

Правоохоронці встановили, що 5 липня між двома чоловіками виникла сварка, під час якої 48-річний чоловік завдав власнику будинку смертельні травми за допомогою молотка.

Працівники Нацполіції затримали нападника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На місці злочини вилучили молоток. 48-річному чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочини за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України.

За злочин чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі. Також триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що на Вінниччині викрили шахрайський кол-центр у виправній колонії. Зловмисники вводили в оману співрозмовників представляючись співробітниками служби безпеки банку, і після отримання від них персональної інформації, переказували усі їх гроші з рахунків. За цим фактом Вінницьким районним управлінням поліції розслідується провадження. Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув'язнення. Досудове розслідування триває.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар