Kolo.News.Ukraine.Region

Одещину та Полтавщину вразили вітер та грози

Фото - ілюстративне
Фото - ілюстративне Новини України 09 лип 2023 в 16:00

8 липня в Одесі сталася негода. Через шквальні вітри 24 дерева та великі гілки в місті впали. Наразі всі локації відпрацьовані спеціалістами комунального підприємства “Міськзелентрест”. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Влада міста Одеси повідомляє, що сьогодні також синоптиками очікується вітряна погода. За прогнозами Гідрометеорологічного центру, пориви північного вітру можуть сягати 15-20 м/с.

Міська влада просить мешканців міста бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літнім особам, дітям та вагітним жінкам.

Також просять не залишати транспортні засоби під деревами лініями електропередам, обережно пересуватися під деревами – внаслідок поривчастого вітру можливе падіння гілок та кабелів.

Окрім цього, негода з вітром та грозами заділа й Полтавську область.

Згідно з повідомленням очільника Полтавської обласної військової адміністрації, після нічної грози 9 липня в області знеструмлені 42 населені пункти.

Тоді світла не мали такі громади: Гадяцька, Зіньківська, Котелівська, Диканська, Кобеляцька, Кременчуцька та Полтавська.

Станом на 13:08 бригади ремонтників змогли повернути світло до 18 населених пунктів Полтавщини. У 24 роботи ще тривають.

Енергетики завершили працювати в Кобеляцькій громаді, в усіх інших продовжують.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар