Kolo.News.Ukraine.Region

Благодійний фонд «Тримай» надіслав бійцям із Одещини потужний акумулятор для зарядки дронів

За допомогою акумулятора військові зможуть заряджати дрони та "Старлінки"
За допомогою акумулятора військові зможуть заряджати дрони та "Старлінки" Новини України 01 черв 2023 в 13:00

Бійцям ЗСУ із Одещини передали портативний акумулятор «Energy», який воїни зможуть використовувати для зарядки смартфонів, ноутбуків та дронів для розвідки. Про це повідомили на сторінці благодійного фонду «Тримай» у соціальній мережі Facebook.

-        Не просто отримали, а відразу й передали хлопцям, то незабаром вони зможуть його використовувати! - йдеться у дописі.

У дописі йдеться про те, що потужний акумулятор може повністю зарядити 3 ноутбуки, 35 смартфонів, дає 14 годин «життя» настільній лампі або дозволяє впродовж чотирьох годин користуватися «Старлінком». Також за допомогою акумулятора можна зробити 30 зарядів DJI Mavic, що дозволить бійцям виконувати розвідку у період від п’ятнадцяти до тридцяти годин. За підтримку та допомогу представники благодійного фонду дякують «BosecoCoffee» та проект «HUK».

Раніше у БФ «Тримай» повідомляли, що передали українським військовим посилку із сухими супами та борщами від команди «Борщ для ЗСУ»

-        Хлопці на донецькому напрямку отримали посилку від БФ "Тримай", відкрили коробку - і це було кохання з першого погляду. Кажуть, що аромат просто дивовижний! Ми так і записали на майбутнє: "борщі, які дуже смачно пахнуть", - розповіли у фонді.

Нагадаємо, раніше у школах Кропивницького провели останні дзвоники без придбання квітів, а зекономлені кошти направили на закупівлю безпілотників для бійців Збройних Сил України. Акцію організував міський дитячий парламент Кропивницького.


 

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар