Kolo.News.Ukraine.Region

У школах Кропивницького провели останні дзвоники без квітів, щоб зібрати кошти на дрони для воїнів ЗСУ

Цього року учні відмовилися від квітів на останній дзвоник, щоб наблизити українську Перемогу
Цього року учні відмовилися від квітів на останній дзвоник, щоб наблизити українську Перемогу Новини України 01 черв 2023 в 09:00

31-го травня у більшості шкіл Кропивницького закінчився навчальний рік. Ще у кількох закладах останні дзвоники пролунають сьогодні, 1-го червня.

Зокрема, відбувся випуск у ліцею «Максимум». Про це повідомили у міській раді Кропивницького.

Звертаючись до дітей, директорка ліцею Надія Кравченко, констатувала, що впродовж останніх років їм, на жаль, доводиться навчатися в умовах, коли неможливо повною мірою насолоджуватися живим спілкуванням із друзями та педагогами.

Також пані Надія висловила сподівання, що і діти, і вчителі після української Перемоги якнайскоріше позбудуться звички жити в умовах війни.

- Але у нас назавжди  залишиться традиція постійно підтримувати один одного, надихати тих, хто зневірився. Я також щиро вірю, що бажання пізнавати нове, навчатися, ставити чіткі цілі й досягати їх залишиться з вами назавжди, - зазначила директорка ліцею.

Цього року міський дитячий парламент звернувся до школярів Кропивницького, їх батьків та педагогів із пропозицією провести патріотичну акцію – «Об’єднані у центрі України: дрони для Перемоги – квіти після Перемоги».

У рамках акції пропонували не купувати квіти на останні дзвоники, а спрямувати зекономлені кошти на закупівлю дронів для військових Збройних Сил України. Це можна було зробити і, власне, під час проведення урочистих лінійок, вкинувши гроші до благодійних скриньок.

Також усі небайдужі можуть перерахувати кошти на волонтерський рахунок:

5169 3324 0795 3457 — Аветисян О.В. (фонд «СМАЙЛ»),

 Або переказати на рахунок цього ж фонду:

БО МБФ СМАЙЛ: код отримувача: 42491113,

рахунок отримувача  IBAN: UA203052990000026007045103151 АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Всі зібрані в рамках акції кошти передадуть волонтерам, які закуплять необхідне для військових обладнання.

Нагадаємо, раніше на Кіровоградщині нагородили військових та цивільних медиків.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар