Kolo.News.Ukraine.Region

Потужне підприємство із Черкащини постачає меблі на європейський ринок

Підприємству вдалося адаптуватися до складних умов воєнного часу і продовжити роботу
Підприємству вдалося адаптуватися до складних умов воєнного часу і продовжити роботу Новини України 01 черв 2023 в 17:00

Одне із найбільших меблевих підприємств Черкащини – «Світ меблів - Україна» продовжує роботу попри складнощі воєнного часу. Сучасне, технологічне та потужні підприємство має високий контроль якості як матеріалів, так і продукції і постачає меблі навіть на європейський ринок. Про це розповів на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Ігор Табурець підкреслив, що влада на Черкащині розуміє – лише коли працює економічний фронт та сплачуються податки і заробітні плати, є можливість підтримувати ЗСУ у наближенні української перемоги. Тому влада області приділяє значну увагу питанням розвитку економіки регіону та прямій комунікації із підприємствами Черкащини.

Начальник Черкаської ОВА відзначає, що війна ставить складні виклики перед представниками бізнесу, змушує знаходити нові форми роботи, постійно адаптуватися під зміну ситуації. На підприємстві «Світ меблів - Україна» із цими викликами гідно справляються.

-        Дякую, що працюєте на Черкащині і підтримуєте нашу країну! – написав Ігор Табурець.

Раніше Ігор Табурець повідомляв, що ознайомився із роботою реабілітаційних комплексів у місті Умань. Там допомагають і військовим, які відновлюються після поранень, і членам їхніх родин, і діткам із інвалідністю. За словами очільника області, Черкащина у подальшому має стати повноцінним реабілітаційним хабом – відповідну базову інфраструктуру область вже має, зараз працюють над її розвитком та розширенням.

Нагадаємо, у Черкасах побував митрополит Єпіфаній, який освятив храм Миколая Чудотворця.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар