Kolo.News.Ukraine.Region

У Кропивницькому нагородили юнака, який гасив пожежі та годував літніх людей у Маріуполі

Хлопець разом із дорослими допомагав літнім людям в українському Маріуполі
Хлопець разом із дорослими допомагав літнім людям в українському Маріуполі Новини України 02 черв 2023 в 09:00

1-го червня у Кропивницькому назвали імена переможців міського конкурсу «Дитина року-2023». Найбільш талановитих та успішних юних мешканців Кропивницького відзначили у Міжнародний день захисту дітей. Про це повідомили на сторінці Кропивницької міської ради у соціальній мережі Facebook.

Цього року переможців визначали у шести номінаціях. Окремий диплом конкурсу «За особисту мужність» отримав Данило Сергєєв, учень ліцею природничих наук. Із початку повномасштабної російської агресії він, перебуваючи у Маріуполі, допомагав дорослим гасити пожежі у будинках, в яких мешкали люди. Також хлопець готував їжу на вогнищі та годував літніх людей, які залишилися без підтримки. Крім цього, разом із дорослими Данило допомагав евакуюватися літнім та хворим людям, які не могли самостійно пересуватися.

Усіх номінантів та переможців конкурсу привітав Олександр Мосін, заступник міського голови. Впродовж дня для дітей демонстрували концертно-розважальну програму, також працювали локації із різноманітними розвагами та майстер-класами. Усіх учасників свята пригостили солодощами.

Раніше стало відомо, що «Одеська кіностудія» після річної перерви відновила благодійні кінопокази - 31-го травня  глядачам показали "Весну на Зарічній вулиці". Організатори анонсують, що цього року глядачі зможуть побачити іще більше улюблених фільмів.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар