Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині учні із дев’яти навчальних закладів отримали від Дитячого фонду ЮНІСЕФ набори «Школа в коробці»

Всього передали 17 наборів, кожен із яких розрахований на 40 учнів
Всього передали 17 наборів, кожен із яких розрахований на 40 учнів Новини України 12 лип 2023 в 09:05

У Вінницькій області учні із дев’яти навчальних закладів загальної середньої освіти у Немирівській громаді отримали набори «Школа в коробці», які передав Дитячий фонд ООН  (ЮНІСЕФ). Вручив набори Сергій Борзов, начальник Вінницької обласної військової адміністрації.

Всього школярам Немирівської громади передали 17 таких наборів,  кожен із яких розрахований на 40 учнів і одного педагогічного працівника.

У комплект входять:

-        Допоміжне навчальне приладдя для геометрії та математики;

-        Матеріали для проведення занять із декоративно-ужиткового мистецтва;

-        Зошити, олівці, індивідуальні дощечки, крейда;

-        Матеріали для оформлення дошки на стіні.

Сергій Борзов також відвідав ліцей №2 у місті Немиров, де поспілкувався із педагогами. Крім цього, оглянув їдальню, облаштовану із сучасним та креативним підходом. Керівник ОВА подякував керівнику та педагогічному колективу за докладені зусилля для того, щоб діти навчалися у комфортних умовах.

Раніше ми розповідали про те, що на Вінниччині відбувся черговий випуск кадетів, які у майбутньому оберуть професію працівників поліції. Цього року підготовку у Кампусі Харківського національного університету внутрішніх справ пройшли 103 дівчат та юнаків. Впродовж навчання майбутні поліцейські отримали теоретичні знання та вдосконалили фізичну підготовку.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар