Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині відбувся випуск юнаків та дівчат із Кадетського корпусу поліції

Ці юнаки та дівчата у майбутньому стануть працівниками поліції
ТОП Тема
Ці юнаки та дівчата у майбутньому стануть працівниками поліції Новини України 11 лип 2023 в 15:41

11-липня у Вінниці пройшов вже третій випуск Кадетського корпусу поліції. Цього року навчання у ньому успішно закінчили 103 дівчат та юнаків. Впродовж трьох місяців усі вони проходили підготовку на базі Кампусу Харківського національного університету внутрішніх справ. Про випуск кадетів повідомляють на сайті Вінницької обласної військової адміністрації.

Унікальний освітній проект під назвою «Кадетський корпус поліції» на Вінниччині запровадили у лютому 2021-го року. Мета проекту – підготувати випускників шкіл до вступу у виші системи Міністерства внутрішніх справ. Впродовж навчання майбутні поліцейські отримують теоретичні знання та вдосконалюють фізичну підготовку.

Кадетів привітав із закінченням навчання Сергій Борзов, начальник Вінницької ОВА. Він подякував юнакам та дівчатам, які обрали для себе непросту професію поліцейського.

Іван Іщенко, керівники поліції у Вінницькій області, додав, що усі випускники пройшли складний шлях та прийняли відповідальне рішення, яке визначатиме їхнє майбутнє. Він також пообіцяв, що вся велика поліцейська родина буде чекати на повернення сьогоднішніх кадетів після закінчення вишів.

Валерій, Сокуренко, ректор Харківського національного університету внутрішніх справ, у зверненні до випускників багато говорив про важливість складової безпеки під час війни. Він також наголосив, що попри воєнний час громадяни України чекають, щоб на вулицях і площах міст було безпечно, спокійно та затишно.

Кожному випускнику вручили рекомендаційний лист до вишів та спеціальній жетон. «Клянусь служити українському народу!» - обіцяли юнаки та дівчата.

Раніше ми розповідали, що на Черкащині 88 цьогорічних випускників отримали найвищий бал із НМТ.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар