Kolo.News.Ukraine.Region

Депутатка з Одещини Тетяна Плачкова складає свій мандат від проросійської партії “ОПЗЖ”

Депутатка від "ОПЗЖ" Тетяна Плачкова написала заяву про складання мандату
Депутатка від "ОПЗЖ" Тетяна Плачкова написала заяву про складання мандату Новини України 13 лип 2023 в 12:44

13 липня у Верховній Раді України зареєстрували постанову про дострокове припинення повноважень народної депутатки України з Одещини Плачкової Тетяни Михайлівни. Про це стало відомо з сайту Верховної Ради України.

Плачкова Тетяна була обрана у 2019 році від забороненої проросійської політичної партії “Опозиційна платформа - За життя” під номером 31 в партійному списку.

У постанові прописано, що мандат складається у зв’язку з особистою заявою про складення Плачковою депутатських повноважень. Сама депутатка написала у заяві, що складає мандат зважаючи на сімейні обставини, але не уточнили за якими саме сімейними обставинами.

Нагадаємо, що Плачкова у 2020 році їздила з делегацією від “ОПЗЖ”, яку очолював кум путіна Віктор Медведчук, до Москви. Сам Медведчук тоді зустрівся з путіним. А інші представники “ОПЗЖ” зустрілися з головою російською Держдуми Володіним В’ячеславом. Через це Офіс Генерального прокурора відкрив кримінальне провадження на делегацію “Опозиційна платформа - За життя” за фактом державної зради.

15 березня 2022 року Тетяна вийшла з проросійської фракції “ОПЗЖ”. А вже у травні вступила до новоутвореної депутатської групи “Відновлення України”.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар