Kolo.News.Ukraine.Region

На Черкащині засудили 50-річну уродженку рф за поширення російської пропаганди

На Черкащині засудили 50-річну уродженку рф, яка виправдовувала збройну агресію росії проти України
На Черкащині засудили 50-річну уродженку рф, яка виправдовувала збройну агресію росії проти України Новини України 14 лип 2023 в 17:21

За обвинуваченням Черкаської обласної прокуратури до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна засудили жительку міста Шполи за поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування та визнання правомірною збройної агресії російської федерації проти України. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

Прокуратура в суді довела, що 50-річна місцева жителька, бувши уродженкою російської федерації, на особистій сторінці в забороненій російській соціальній мережі “Однокласснікі” поширювала публікації із проросійських груп, в яких виправдовувалися злочинні дії російських військ в Україні, а також звеличувалися представники російської армії та їх так звані подвиги проти українського народу.

Крім того, жінка в суді не визнавала свою провину і запевняла суддю, що соціальна мережа їй тільки була потрібна для спілкування зі своїми родичами, які проживають на території російської федерації.

Нагадаємо, що в Одесі чоловік нехтуючи забороною на використання піротехнічних виробів під час дії воєнного стану, запустив феєрверки, тим самим злякав багатьох людей у місті. Наразі йому повідомили про підозру у вчиненні правопорушення.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар