Kolo.News.Ukraine.Region

Росіяни вночі атакували Кривий Ріг: наслідки атаки

Росіяни вночі атакували Дніпропетровщину
Важливо
Росіяни вночі атакували Дніпропетровщину Новини України 14 лип 2023 в 10:00

Уночі 14 липня російські війська атакували Дніпропетровську область іранськими дронами-камікадзе “Shahed 136/131”. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Захисники з повітряного командування “Схід” збили шість безпілотників, втім, нажаль, є влучання в Кривому Розі.

Там росіяни ударами дронів-камікадзе пошкодили комунальне підприємство. Одна будівля на території КП — знищена, ще три пошкоджені.

Також була побита спецтехніка підприємства. Також пошкодили транспортне підприємство та два двоповерхових житлових будинки. Поранення отримав 56-річний цивільний чоловік. Госпіталізації не потребував. Він лікуватиметься вдома.

Також з артилерії ворог вдарив по Синельниківському району. Також з того ж озброєння російські війська вдарили по Великомихайлівській громаді. Там обстрілом пошкодили склад, приватний будинок і лінію електропередач. Поранених та загиблих немає.

Загалом за цю ніч росіяни по Україні випустили 17 ударних безпілотників типу “Shahed 136/131”. В результаті бойової роботи у південних та східних областях знищено 16 “шахедів”. Також уночі захисники неба збили один розвідувальний БпЛА, ще шість безпілотників оперативно-тактичного рівня протиповітряна оборона уразила минулої доби.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар