Kolo.News.Ukraine.Region

11 машин високої прохідності передано одеським бригадам Одеської ТрО

11 машин високої прохідності передано одеським бригадам Одеської ТрО
11 машин високої прохідності передано одеським бригадам Одеської ТрО Новини України 15 лип 2023 в 10:00

Одеса продовжує забезпечувати захисників. Ще 11 машин високої прохідності було передано одеським бригадам ТРО. про це повідомили в міській раді Одеси

«Як і обіцяли - чергова партія автівок для наших захисників. Тобто всього 20 машин такої модифікації. Заявки надійшли від одеських бригад ТРО. Також нашим хлопцям на фронті потрібні пікапи. Наразі завершуються процедури закупівлі, та найближчим часом 20 пікапів поїдуть на передову», - сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Також військовим було передано 7 прально-лазневих комплексів, які потрібні там, де немає ніяких умов помитися та випрати одяг. На черзі - передача ще 8 таких самих комплексів.

Раніше, в лютому 2023 року Одеська міськрада передала два автомобілі швидкої допомоги військовим медикам. Автівки повністю обладнані для надання першої невідкладної допомоги та вивезення поранених і хворих - як цивільних, так і військових.

Раніше машини були надані нам міжнародними партнерами і використовувалися для потреб міста.

А в липні, тиждень тому, ще дев'ять позашляховиків, а також автомобіль швидкої допомоги вчора вирушили до однієї з бригад.

Автівки були придбані в рамках міської програми допомоги ТРО на прохання одеських бригад.

Свого часу ізраїльські партнери передали автівку швидкої допомоги добровольчому формуванню Одеської громади. Але її наявність зараз більш актуальна в 126-ій бригаді територіальної оборони, яка знаходиться на передових позиціях.

Також від КУ «Рятувально-водолазна служба» міськради було передано військовим кран-маніпулятор рідкісної модифікації, вантажопідйомність якого 30 тонн.

Читайте також: У Полтаві передали бійцям ЗСУ 30 автомобільних та переносних рацій

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар