Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтаві передали бійцям ЗСУ 30 автомобільних та переносних рацій

Сучасні рації допоможуть воїнам підтримувати зв
ТОП Тема
Сучасні рації допоможуть воїнам підтримувати зв'язок на великій відстані Новини України 12 лип 2023 в 11:53

У Полтаві бійцям підрозділів Збройних Сил України передали 30 рацій, з них – 20 переносних пристроїв та 10 – автомобільних. Придбали їх за 1 мільйон 170 тисяч гривень, які виділили із обласного бюджету. Про це повідомив Дмитро Лунін, начальник Полтавської обласної військової адміністрації.

Дмитро Лунін зауважив, що для українських воїнів важлива необхідність – бути на зв’язку під час виконання бойових завдань. Передані рації мають велику зону покриття, що дозволить військовим оперативно та якісно передавати необхідну інформацію.

Максим Калінін,  заступник начальника Полтавської ОВА, також додав, що цього року із бюджету Полтавської області на потреби силових структур передбачили більше 250 мільйонів гривень.

Раніше ми розповідали, що Дніпропетровщина вкотре підтримала українських воїнів, які б’ються  із ворогом на передових позиціях. Бійцям бойових підрозділів  передали ключі від різноманітної техніки, серед якої були автомобілі, багі та, навіть,  квадроцикл. Також українським воїнам закупили такі необхідні їм безпілотники.

Також із Дніпра на східні рубежі захисту України поїхали десять потужних пікапів.

 Отримали автівки бійці штурмових підрозділів, які боронять Бахмут. Придбали автівки на аукціоні у  Сполучених штатах Америки. Вже в Україні, у Львові, вони пройшли повне техобслуговування. У автомобілях змінили масло, фільтри та акумулятори, оновили гуму та зміцнили кузови.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар