Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині евакуатор протаранив локомотив на залізничному переїзді: є загиблі

На Одещині евакуатор протаранив локомотив на залізничному переїзді: є загиблі
На Одещині евакуатор протаранив локомотив на залізничному переїзді: є загиблі Новини України 16 лип 2023 в 16:00

У селі Кулевча на Одещині евакуатор зіткнувся з локомотивом, двоє осіб загинули. Про це повідомили в МВС України. Поліцейські розслідують обставини ДТП на Одещині.

Аварія сталася 14 липня близько одинадцятої години вечора на залізничному переїзді у селі Кулевча.

Попередньо поліцейські встановили, що 55-річний машиніст маневрового локомотива, зіткнувся із евакуатором, завантаженим автомобілем «Lexus», коли його 67-річний водій намагався перетнути залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій евакуатора та його 62-річний пасажир загинули. Машиніст локомотива не постраждав.

За повідомленням т.в.о. начальника відділення поліції № 1  Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко, до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Призначено низку експертиз. Триває слідство.

Нагадаємо, учора, 15 липня, до call-центру Служби безпеки України надійшли повідомлення про мінування в Дніпрі. Подробиці повідомили в міській раді Дніпра. Виявилося, що на електронну пошту кол-центру СБУ за минулу добу надійшло 2 повідомлення про замінування.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар