Kolo.News.Ukraine.Region

Розпочався вперше набір учнів до військового ліцею у Полтаві

Розпочався вперше набір учнів до військового ліцею у Полтаві
Важливо
Розпочався вперше набір учнів до військового ліцею у Полтаві Новини України 18 лип 2023 в 12:26

З 17 липня Полтавський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою приймає документи від учнів, які закінчили 9 класів школи та хочуть вивчати військову справу.

Про це 18 липня повідомили в Полтавській ТЦК.

"Цього року Полтавський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою Полтавської обласної ради вперше проводить набір на навчання юнаків та дівчат. На навчання приймають учні, які закінчили 9 класів", - йдеться у повідомленні.

Заклад відкрили на базі Полтавського мистецького ліцею імені Софії Русової. У ньому готуватимуть кандидатів для подальшого вступу до закладів вищої освіти у сфері безпеки та оборони. Перевагу у вступі до ліцею надаватимуть дітям-сиротам, дітям загиблих військовослужбовців з Полтавщини та переселенцям, які хочуть вивчати військову справу.

До створення нового військового ліцею також планують залучити військових та ветеранів війни. Цього року ліцей вперше проводить набір юнаків та дівчат. На навчання приймають учнів, які закінчили 9 класів.

Прийом документів проводитимуть з 17 по 28 липня на просп. Першотравневому, 26 з 9:00 до 16:00.

Зарахування до закладу здійснюватимуть на конкурсній основі за результатами вступних випробувань. Приймальна комісія також враховуватиме результати медичного огляду та психологічного обстеження.

За детальнішою інформацією про вступ можна дізнатися за телефоном +380 (532) 52-29-48 (Тая Вікторівна).

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар