Kolo.News.Ukraine.Region

Російські окупанти із важкої артилерії обстріляли три громади на Дніпропетровщині

ворог знову б
ворог знову б'є по цивільним об'єктам Новини України 20 лип 2023 в 10:17

Російські окупаційні війська в ніч на 20 липня, у проміжку між 2:00 та 5:00 здійснили обстріл із важкої артилерії та завдали ударів по населеним пунктам Дніпропетровської області. Влучили у цивільну інфраструктуру у Нікополі та двох населених пунктах Мирівської та Марганецької громад. На місці влучань працюють поліцейські, які фіксують злочину російських окупантів. Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

Внаслідок артилерійського обстрілу у Нікополі відбулося влучання у будівлі та автомобільний транспорт, який розташовувався на території приватного підприємства. Зафіксовані пошкодження стін, даху, фасаду та вікон будівлі. У одному із багатоповерхових будинків вибуховою хвилею вибило вікна.

На території Марганецької та Мирівської громад обстеження ще тривають. Відомо,  що внаслідок ударів пошкоджені будинки селян та господарські приміщення одного із сільськогосподарських підприємств.

Нагадаємо, вночі окупанти завдали масованого удару  по місту Миколаїв. Одна із ворожих ракет потрапила у триповерховий житловий будинок. Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що внаслідок атаки постраждали 18 осіб, з  них 9 – госпіталізували до медичних закладів, двох людей врятували з-під завалів. Серед поранених – п’ятеро дітей.

Пізніше стало відомо, що під уламками будівлі знайшли тіла загиблого подружжя.

Також вночі ворог обстріляв місто Одеса, використавши крилаті ракети та ударні безпілотники. Внаслідок одного із влучань загинув охоронник цивільної будівлі, чоловік, 2002 року народження.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар