Kolo.News.Ukraine.Region

СБУ затримала працівницю Укрзалізниці, яка готувала ракетний удар по логістиці на Дніпропетровщині

СБУ затримала працівницю Укрзалізниці, яка готувала ракетний удар по логістиці на Дніпропетровщині
СБУ затримала працівницю Укрзалізниці, яка готувала ракетний удар по логістиці на Дніпропетровщині Новини України 21 лип 2023 в 14:42

Служба безпеки України затримала посадовицю Укрзалізниці, яка готувала ракетний удар росії по логістичних шляхах Сил оборони на Дніпропетровщині. Про це повідомили в пресслужбі СБУ.

На початку 2023 року російські військові залучили жінку до співпраці з ними. За вказівкою російського куратора ворожа поплічниця збирала розвіддані про місця базування Сил безпеки та оборони на території обласного центру.

Ця інформація була потрібна росіянам для точного ракетного удару по стратегічно важливих об’єктах транспортної інфраструктури України.

Колаборантку вчасно викрили й затримали за місцем її проживання.

За даними слідства, російська інформаторка була на «прямому» зв’язку з кадровим російським військовим, який перебував на тимчасово окупованій частині Донеччини.

У поле зору російської спецслужби жінка потрапила через свою активність у російських пабліках, де вона публікувала пропозиції щодо допомоги окупаційним військам.

Під час обшуку за місцем проживання затриманої виявили мобільний телефон, який вона використовувала для комунікації з російським військовим.

Колаборантці повідомили про підозру. Наразі вона під вартою. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар