Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині жінка продавала військовий одяг, якого насправді не існує

На Дніпропетровщині жінка продавала військовий одяг, якого насправді не існує
На Дніпропетровщині жінка продавала військовий одяг, якого насправді не існує Новини України 22 лип 2023 в 14:21

У Дніпропетровській області 21-річна дівчина в соціальних мережах продавала військовий одяг, який насправді не існує. Тим самим ошукуючи людей на гроші. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області.

Дівчина створила в соціальній мережі кілька акаунтів, на яких розмістила інформацію з фотографіями про продаж військової форми. При цьому товару в наявності у неї не було. 

Після того, як люди робили замовлення, жінка пропонувала сплатити за товар або внести передоплату. Щойно гроші надходили на її рахунок, відразу припиняла спілкування. 

Слідчі встановили причетність жінки до чотирьох фактів шахрайств. Інші факти наразі перевіряються. Наразі шахрайці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, що в Одесі лікарка-офтальмолог підробляла довідки ухилянтам за 5 тис. доларів США. Офтальмолог обіцяла військовозобов’язаному за 5 тисяч доларів США хабаря скласти акт обстеження здоров’я з діагнозом, що дає право на отримання відстрочки від призову до лав Збройних Сил України. Наразі медпрацівниці повідомили про підозру.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар