Kolo.News.Ukraine.Region

В Одесі офтальмолог підробляла довідки ухилянтам за 5 тис. доларів США

В Одесі затримали лікарку-офтальмолога за корупцію
В Одесі затримали лікарку-офтальмолога за корупцію Новини України 22 лип 2023 в 12:05

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури на корупції викрили лікарку-офтальмолога поліклініки ДУ “Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова НАМН України”. Про це повідомили в пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

За інформацією слідства, офтальмолог обіцяла військовозобов’язаному за 5 тисяч доларів США хабаря скласти акт обстеження здоров’я з діагнозом, що дає право на отримання відстрочки від призову до лав Збройних Сил України.

Підозрювану затримали в її кабінеті після того, як вона отримала кошти за допомогу ухилянту.

Наразі медпрацівниці повідомили про підозру за ч. 3 ст. 354 (Підкуп працівника підприємства, установи чи організації) Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що Служба безпеки України затримала працівницю Укрзалізниці, яка готувала ракетний удар по логістиці на Дніпропетровщині. Російська інформаторка була на «прямому» зв’язку з кадровим російським військовим, який перебував на тимчасово окупованій частині Донеччини. За вказівкою російського куратора ворожа поплічниця збирала розвіддані про місця базування Сил безпеки та оборони на території обласного центру.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар