Kolo.News.Ukraine.Region

Нікополь знову перебував під російським артобстрілом

Наслідки артобстрілу по Нікополю
Наслідки артобстрілу по Нікополю Новини України 22 лип 2023 в 10:03

21 липня увечері російські війська обстріляли з артилерії населені пункти Дніпропетровської області. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Зокрема під артобстрілом перебував Нікополь.

Через російський обстріл троє людей отримали поранення. Це 57-річний чоловік та 78-річна жінка Їх доставили до медичного закладку з осколковими пораненнями. Лікарі оцінюють їх стан — середньої тяжкості. Також поранення отримав 42-річний житель Нікополя, проте госпіталізації він не підлягав. Поранений лікуватиметься вдома.

Окрім цього, російські війська артилерійським обстрілом пошкодили вісім приватних будинків, дев’ять господарських споруд та лінію електропередач.

Вночі 22 липня російська окупаційна армія знову обстріляла місто Нікополь. Вдарили по промисловому підприємству. Обійшлося без поранених та загиблих.

Також Дніпропетровську область російська армія атакувала дроном-камікадзе, іранського виробництва, “Shahed 136/131”. Але захисникам з Повітряного командування “Південь” вдалося приземлити безпілотник, що вберегло людей від чергового акту тероризму з боку російської федерації.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар