Kolo.News.Ukraine.Region

Російські окупанти завдали ракетного удару по Дніпропетровщині: постраждали 25 мешканців області, троє з них – діти

Ворог понівечив десятки житлових будинків
Ворог понівечив десятки житлових будинків Новини України 01 трав 2023 в 08:00

Російські окупаційні війська завдали по Дніпропетровській області ракетних ударів. Сили протиповітряної оборони із повітряного командування «Схід» збили сім ворожих ракет, але сталися і влучання у цивільну інфраструктуру. Є постраждалі, у тому числі –діти. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації із посиланням на обласне управління ДСНС.

У Павлоградському районі внаслідок обстрілу, за попередньою інформацією,  постраждали 25 осіб,  з них – троє дітей. У місті Павлоград ворог влучив у промислові підприємство. Внаслідок ракетного удару сталася пожежа, яку вже загасили рятувальники. У житловому секторі міста внаслідок ударів пошкоджені 19 багатоповерхових будинків, 25 приватних будинків, 6 навчальних закладів та 5 магазинів.

Були влучання і в інших громадах області. У Вербківській внаслідок «прильотів» пошкоджені маже сорок житлових будинків, у Межиріцькій – пошкоджена школа, а у Юрївській – два домогосподарства.

Інформація про постраждалих та спричинені руйнування уточнюється, на місці працюють всі служби.

Раніше ми розповідали про рік незламності полтавських газовиків. Під час реальної небезпеки вторгнення на території області, людей, які не беруть безпосередньо участь у видобутку нафти, газу і газового конденсату відправили на віддалений режим роботи, лишились лише працівники, які повинні були знаходитись на виробництві.

 Про це журналістам розповів Олександр Остапенко, керівник одного з нафтогазопромислів ГПУ Полтавагазвидобування.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар