Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсмени із Одещини повернулися із нагородами із всеукраїнських та міжнародних змагань

Гандбольна команда «Ізмаїл» стала чемпіоном Вищої ліги України серед чоловіків
Гандбольна команда «Ізмаїл» стала чемпіоном Вищої ліги України серед чоловіків Новини України 01 трав 2023 в 09:00

На сайті Одеської обласної військової адміністрації опублікували традиційний дайджест, у якому підсумували результати спортсменів із області на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Так, Костянтин Панасюк привіз «срібло» та «бронзу» із Кубку світу серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату, який пройшов у Тбілісі. Одеський спортсмен вдало виступив у ваговій категорії до 59 кілограмів.

Гандбольна команда «Ізмаїл» стала чемпіоном Вищої ліги України серед чоловіків. У заключному турі чемпіонату, який пройшов у Броварах, одеські гандболісти тричі перемогли та завоювали чемпіонський кубок.

Стрілки із Одещини повернулися із трьома медалями (двома «золотими» та однією «срібною») із Кубку памяті заслуженого майстра спорту України Дмитра Монакова. Турнір проходи у Львові в рамках проведення Кубку України. Вікторія та Олексій Науменки отримали «золото». «Срібну» медаль завоювала чоловіча збірна Одеської області, до якої увійшли Сергій Запорожченко, Іван Лоік та Олексій Науменко.

У Одесі завершився чемпіонат України серед дорослих, юніорів, юнаків та молодших юнаків із годзю-рю карате. На цих змаганнях І місце посіла збірна Одеської області, яка виборола 68 «золотих», 48 «срібних» та 25 «бронзових» медалей. Всього у чемпіонаті взяли участь 357 спортсменів із 15 областей.

Нагадаємо, у Полтаві відбулася благодійна акція на підтримку Збройних Сил України. Організатори планували сформувати близько 350 подарункових наборів, які напередодні Великодня мали відвезти на передову бійцям 116-го батальйону ТрО.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар