Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтавській області в очисну споруду злили велику кількість забруднюючих речовин

На Полтавщині невідомі злили до очисної споруди забруднюючі речовини
На Полтавщині невідомі злили до очисної споруди забруднюючі речовини Новини України 21 лип 2023 в 18:50

У Полтавській області до Супрунівських очисних споруд невідомі злили забруднювальні речовини. Про це повідомили в пресслужбі Полтававодоканалу.  

За деякими показниками забруднення перевищує граничну допустиму концентрацію забруднювальних речовин у вісім разів.  

Експерти водопостачальної компанії досліджують воду, яка виглядає рожевою. Також фахівці встановили, що дуже багато шкоди завдав цей “викид” брудних речовин. У всіх спорудах, де вода була біологічно очищена від стоків, загинули бактерії активного мулу. Зараз правоохоронці встановлюють причетних до порушення.

Крім того, працівникам водоканалу вдалося зупинити, за їх словами, техногенну катастрофу. Вони ізолювали стічні води до яких потрапили забруднюючі речовини. Це зробили, щоб зберегти довкілля від великого забруднення.

Нагадаємо, що Одеські прикордонники виявили порушника кордону, який приплив в Україну на каяку. 43-річний громадянин Французької Республіки, на своєму двомісному каяку, зайшов в акваторію порту "Ренівського морського торговельного порту", що знаходиться в Одеській області. Мандрівник повідомив, що він втратив орієнтир та випадково порушив державний кордон України.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар