Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінниці збудують два нових заводи в індустріальному парку

У Вінниці збудують два нових заводи
У Вінниці збудують два нових заводи Новини України 21 лип 2023 в 20:44

У Вінниці продовжують роботу з розвитку індустріальних парків і залучення нових інвесторів, які б могли будувати заводи на території громади. Про це повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

20 липня на виконкомі міської ради надали містобудівні умови та обмеження на нове будівництво виробничих приміщень для двох підприємств: ТОВ “ВІЗАРДІ” та ТОВ “СМАРТ ЛАЙН”.

Міська рада у березні цього року з цими товариствами підписала меморандуми про порозуміння. Тепер підприємці починають проєктувати свої заводи на території індустріального парку “ВінІндастрі”.

“Смарт Лайн” спеціалізується на устаткуванні для порошкового фарбування. А “Візарді” буде випускати металоконструкції для будівництва та сільського господарства.

Нові заводи посилюють промисловий потенціал Вінниці й економічну спроможність.

Також читайте: Чоловіку, який наводив російські атаки по підрозділах ЗСУ на Дніпропетровщини, оголосили вирок. Розвідінформацію він передавав агресору для підготовки прицільних повітряних ударів по українських об’єктах. За кожне виконане завдання зловмисник отримував від росіян грошову "винагороду". Враховуючи співпрацю зі слідством, суд призначив затриманому 8,6 роки тюремного ув’язнення.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар