Kolo.News.Ukraine.Region

Горіли пшеничні поля: ворог знову обстріляв Дніпропетровщину

Горіли пшеничні поля: ворог знову обстріляв Дніпропетровщину
Важливо
Горіли пшеничні поля: ворог знову обстріляв Дніпропетровщину Новини України 25 лип 2023 в 19:43

Надвечір 25 липня окупаційна армія вдарила по Великомихайлівській громаді Синельниківського району Дніпропетровської області. На цей раз влучили по українських пшеничних полях.

Про це повідомили в Дніпропетровській ОДА Сергій Лисак.

"І знову влучання – по українських пшеничних полях. Сталася пожежа – вогонь охопив майже 5 га. Рятувальники займання вже загасили", - йдеться у повідомленні.

Також Лисак зазначив, що за уточненою інформацією, цієї ночі по тій самій громаді стався ракетний удар. Ворог поцілив у складське приміщення. Всюди минулося без загиблих та постраждалих.

Нагадаємо, у ніч проти 25 липня російські окупаційні війська двічі обстріляли Мирівську громаду Нікопольського району із “градів” і важкої артилерії.Випустив півдесятка снарядів із важкої артилерії. Люди не постраждали.

У Генштабі повідомляють, вночі російська федерація завдала чергового удару іранськими ударними БпЛА типу “Shahed” по Україні. Інформація щодо наслідків уточнюється. Протягом минулої доби ворог завдав 1 ракетного та 72 авіаційних удари, здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед дітей та цивільного населення, руйнувань та пошкоджень зазнала портова інфраструктура та пункти зберігання зерна на півдні України, житлові будинки. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар