Kolo.News.Ukraine.Region

Показали наслідки нічного ворожого артобстрілу району Дніпропетровщини

Показали наслідки нічного ворожого артобстрілу району Дніпропетровщини
Важливо
Показали наслідки нічного ворожого артобстрілу району Дніпропетровщини Новини України 25 лип 2023 в 09:12

У ніч проти 25 липня російські окупаційні війська обстріляли Мирівську громаду Нікопольського району із “градів” і важкої артилерії.

Є пошкодження, повідомив голова ОВА Сергій Лисак.

“Двічі за ніч ворог обстрілював Мирівську громаду Нікопольського району. Випустив півдесятка снарядів із важкої артилерії. Люди не постраждали”, – йдеться в повідомленні.

Також пошкоджено 2 приватні будинки та 3 господарські будівлі. Розбиті авто та лінія електропередач.

Нагадаємо, у ніч з 22 на 23 липня російські війська здійснили чергову масовану атаку по території Одеси та області. Унаслідок ракетної атаки пошкоджень та руйнувань зазнали об’єкти цивільної інфраструктури, багатоповерхові та приватні житлові будинки, автомобілі громадян. У багатьох будинках пошкоджені фасади та дахи, вибиті вікна. Пошкоджень зазнала і одна з релігійних споруд у центрі міста, де спалахнула пожежа.

У Генштабі повідомляють, вночі російська федерація завдала чергового удару іранськими ударними БпЛА типу “Shahed” по Україні. Інформація щодо наслідків уточнюється. Протягом минулої доби ворог завдав 1 ракетного та 72 авіаційних удари, здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед дітей та цивільного населення, руйнувань та пошкоджень зазнала портова інфраструктура та пункти зберігання зерна на півдні України, житлові будинки. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар