Kolo.News.Ukraine.Region

Вночі ворог обстріляв із важкої артилерії три громади на Дніпропетровщині

Внаслідок обстрілів ворога пошкоджена цивільна інфраструктура.
Внаслідок обстрілів ворога пошкоджена цивільна інфраструктура. Новини України 27 лип 2023 в 09:27

В ніч на 27 липня російські окупаційні війська здійснили сім обстрілів Дніпропетровської області. Ворог випустив із важкої артилерії майже тридцять снарядів по місту Нікополь, Покровській та Червоногригорівській громадах. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації із посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Внаслідок російського обстрілу зазнали пошкоджень заклад освіти, адміністративна будівля, пошта, церква, компанія зв’язку. Окрім цього, були понівечені дві двоповерхівки, господарча споруда і лінії електропередач. Люди внаслідок обстрілів не постраждали. Рятувальники продовжують обстеження території, аби з’ясувати, яких іще руйнувань завдав ворог.  

Також ворог атакувала Дніпропетровську область за допомогою безпілотника. Його збили воїни із ПвК «Схід». Збита ціль, імовірно –  ударний безпілотник типу «Шахед».

Нагадаємо, вночі російські окупанти обстріляли «Калібрами» Одеську область. Убили цивільного охоронця, пошкодили вантажний термінал порту, знищили будівлю охорони та два автомобіля.

А 26-го липня над Дніпропетровською областю збили російську ракету. Падіння її уламків спричинило пожежу, яку ліквідували дніпропетровські рятувальники.

Загалом під час цієї атаки на Україну сили протиповітряної оборони збили понад 30 ворожих ракет.

Також два російських «Калібри» збили у небі над Вінницькою областю. Зазначається, що імовірно пуски ракет здійснювались з російського підводного човна. В повітряний простір ракети увійшли з південно-східного напрямку, змінюючи курс по маршруту слідування.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар