Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінницькій області затримали 19-річного хлопця, який хотів перетнути кордон на дитячому матраці

У Вінницькій області затримали 19-річного хлопця, який хотів перетнути кордон на дитячому матраці
У Вінницькій області затримали 19-річного хлопця, який хотів перетнути кордон на дитячому матраці Новини України 22 лип 2023 в 17:30

21 липня у Вінницькій області, на ділянці відділу прикордонної служби “Ямпіль” Могилів – Подільського загону, затримали 19-річного хлопця, який намагався незаконно перетнути кордон через річку Дністер на дитячому надувному матраці. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Могилів-Подільського прикордонного загону.

Хлопець був жителем Херсонської області, та ризикуючи своїм життям вирішив переплисти річку. Як дізналися працівники Держприкордонслужби, 19-річний “утікач” спланував свою подорож за кордон заздалегідь. В одному з населених пунктів Молдови “мандрівник” навіть забронював номер в готелі, але на заваді подорожі стала пильність прикордонників.

Нагадаємо, що 43-річний громадянин Французької Республіки, на своєму двомісному каяку, зайшов в акваторію порту "Ренівського морського торговельного порту", що знаходиться в Одеській області. Чоловік розповів, що йшов з німецького міста Ляйпхайм та планував через Тульчинське гирло потрапити в Чорне море. Мандрівник повідомив, що він втратив орієнтир та випадково порушив державний кордон України. Усього подорож француза тривала 51 день, в ході якої він періодично пришвартовувався до берега різних країн Єврозони для поповнення запасів провізії.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар