Kolo.News.Ukraine.Region

Наслідки російського ракетного удару по Дніпру

Будівля Служби безпеки України після ворожого ракетного удару
Важливо
Будівля Служби безпеки України після ворожого ракетного удару Новини України 29 лип 2023 в 10:00

28 липня російська окупаційна армія завдала ракетного удару по місту Дніпро. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За інформацією обласної військової адміністрації, в обласному центрі попали в багатоповерхівку та будівлю Служби безпеки України. Крім того, є ще пошкодження: чотирьох житлових будинків (одна висотка, три двоповерхівки). Також ракетний удар зачепив три адміністративні споруди й сім автівок.

29 липня, близько 03:00, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій завершили пошуково-рятувальні роботи. Дев'ять осіб отримали поранення, серед них двоє дітей. Загиблих немає.

Також 29 липня російські війська вдарили з важкої артилерії по Нікополю та Марганецькій громаді. Наразі відомо, що загиблих немає. Наслідки ударів встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що 27 липня піротехніки із Дніпропетровської області провели розмінування села Довгеньке Ізюмського району Харківської області. Вони отримали кілька заявок від жителів Довгенького й обстежили близького десяти приватних будівель, присадибних ділянок та дач. В результаті важкої роботи піротехніків десяток будинків села очистили від вибухонебезпечних предметів. Тепер мешканці можуть повертатися та відновлювати зруйноване ворогом.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар