Kolo.News.Ukraine.Region

Полтавщина відправила 40 добровольців до Херсона, щоб усунути наслідки після підриву Каховської ГЕС

Полтавщина відправила 40 добровольців до Херсона, які відновлюватимуть місто
Полтавщина відправила 40 добровольців до Херсона, які відновлюватимуть місто Новини України 29 лип 2023 в 17:00

40 добровольців з різних районів Полтавщини вирушили до Херсона, де вони долучаться до роботи з ліквідації наслідків паводка, спричиненого російським терористичним підривом Каховської гідроелектростанції. Про це повідомив очільник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Добровольцям належить змінити полтавську бригаду, яка протягом двох тижнів працювала над розчищенням вулиць і житла херсонців, які постраждали від підтоплення. Тепер нова бригада продовжить чистити приватні домоволодіння та квартири в багатоповерхових будинках, щоб вони були готові до початку опалювального сезону.

За словами голови Полтавської облвійськ адміністрації, набір добровольців досі триває.

Також вартує нагадати, що Полтавська область бере участь в національній ініціативі "Пліч-о-пліч". Полтавщина допомагає двом населеним пунктам Херсонщини, які зазнали руйнувань під час бойових дій. Один із них – це село Чкалове.

Нині у Чкаловому тривають роботи з відновлення 25 будинків місцевих жителів. Наразі робітники очікують підвезення вікон, після розпочнеться їх встановлення. Крім цього, люди отримали будівельні матеріали для ремонту.

Планують відновити 126 об'єктів житлової та п'ять об'єктів соціальної інфраструктури.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар