Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі судитимуть чоловіка, який застрелив з рушниці двох собак

У Дніпрі затримали чоловіка, який з рушниці застрелив двох собак.
У Дніпрі затримали чоловіка, який з рушниці застрелив двох собак. Новини України 29 лип 2023 в 20:00

Правоохоронці Дніпропетровської області затримали 40-річного чоловіка, якого підозрюють у жорсткому поводженні з тваринами. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

За повідомлення ГУНП в Дніпропетровській області, чоловік з гладкоствольної мисливської рушниці застрелив двох собак.

Про це правоохоронці дізналися 26 липня близько 20:30. Тоді жителі міста Дніпра повідомили, що у садовому товаристві Дніпровського району міста чутно постріли. Слідчо-оперативна група встановила, що на подвір’я чоловіка зайшли дві собаки, яких він застрелив з мисливської рушниці.

Стрілка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також у чоловіка вилучили його гладкоствольну мисливську рушницю.

Окрім цього, зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Одесі засудили чоловіка, який бив 5-річного хлопчика ногами та знущався з дитини. Засуджений вітчим, нібито “виховуючи” дитину, бив її шкіряним ременем з металевою пряжкою. Також кожні два-три дні примушував стояти в кутку безперервно до чотирьох годин, а іноді залишав в кутку на всю ніч, внаслідок чого дитина вимушена була спати на підлозі.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар