Kolo.News.Ukraine.Region

Дніпропетровська область на 60% готова до опалювального сезону, — ОВА

Керівництво України, областей та міст провели спільний Конгрес
Керівництво України, областей та міст провели спільний Конгрес Новини України 30 лип 2023 в 16:00

30 липня відбулося онлайн засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Він проходив в Івано-Франківську.

На конгресі були присутні Президент України Володимир Зеленський, очільники українського уряду і парламенту, профільні міністри, міжнародні партнери, керівники областей, голови районів та міст.

Одним з ключових питань – підготовка до опального сезону, захист і стабільна робота критичної інфраструктури.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що на Дніпропетровщині вже 60% закладів закінчили необхідні роботи. Всі плани йдуть чітко за графіком. І найперше для керівництва області, захист і стабільна робота критичної інфраструктури.

Також голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації повідомив, що аби регіон був зі стабільним світлом, теплом, водопостачанням, фахівці убезпечують мережі та підстанції.

Окрім цього, обговорили співпрацю з іноземними партнерами. Це зможе дати бюджету України додаткові інвестиції. Також провели розмову, де обговорили міжнародні безпекові гарантії для України, щоб у майбутньому, після перемоги, війни більше не було.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар