Kolo.News.Ukraine.Region

Одеська область приєдналася до проєкту “Пліч-о-пліч”, який відповідає за відновлення Херсонщини

Одеська область приєдналася до проєкту “Пліч-о-пліч”
Одеська область приєдналася до проєкту “Пліч-о-пліч” Новини України 30 лип 2023 в 19:20

Одеська область приєдналася до проєкту “Пліч-о-пліч”, який допомагає відновлювати Херсонську область. Про це повідомили в пресслужбі Одеської обласної військової адміністрації.

Наразі облвійськ адміністрація уклала 25 договорів у населених пунктах Чорнобаївської територіальної громади та п'ять договорів з Великоолександрівською територіальною громадою. На виділені кошти вже закупили необхідні будівельні матеріали.

На цьому тижні розпочали відновлювальні роботи по трьох житлових будинках у селі Киселівка та двох житлових будинках в селі Благодатне Чорнобаївської територіальної громади. Залучили до робіт 12 будівельників у селі Киселівка та шість будівельників у селі Благодатне.

У селі Новодмитрівка, у зв’язку зі складною логістикою, очікується постачання будівельних матеріалів. Матеріали вже замовили. Наразі троє працівників приступили до підготовчих робіт.

Також Одеська облвійськ адміністрація перерахувала до Херсонської ОВА 5 мільйонів гривень, а саме: 1,5 млн грн на Великоолександрівську селищну раду; 3,5 млн грн на Чорнобаївську сільську раду. Також зараз планують виділити ще 15 млн грн.

На відновлення об’єктів соціальної сфери запланували виділення з обласного бюджету ще 23 млн грн.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар