Kolo.News.Ukraine.Region

Колишньому одеському військкому Євгену Борисову повідомили про підозру

Колишньому одеському військкому повідомили про підозру
Колишньому одеському військкому повідомили про підозру Новини України 22 лип 2023 в 21:38

Колишньому одеському військкому Євгену Борисову повідомили про підозру. Про це повідомили в пресслужбі Офісу Генерального прокурора.

Борисову повідомили про підозру за фактами незаконного збагачення, нез’явлення на службу та ухилення від військової служби.

За інформацією слідства, в період повномасштабної війни родина Борисова, за його дорученням, придбала собі автомобілі преміумкласу та нерухоме майно в Іспанії на загальну суму понад 151 млн грн. При цьому офіційний спільний дохід родини не покриває цих витрат.

Також на початку грудня 2022 року підозрюваний, бувши військовою службовою особою, яка відповідає за мобілізацію в регіоні, виписавшись з військового шпиталю, більш ніж два тижні не з’являвся на військову службу без поважних причин.

У другій половині грудня 2022 року, Борисов, за відсутності визначеного для нього Міністерством охорони здоров’я закордонного лікування, шляхом обману виїхав за межі країни. Разом з членами родини він майже місяць перебував в Республіці Молдова, Туреччині на Сейшельських островах та в Іспанії.

Наразі вирішується питання про оголошення Борисова у розшук, та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар