Kolo.News.Ukraine.Region

Ворог атакував ракетами Кривий Ріг: є загиблі та постраждалі

Ворог атакував ракетами Кривий Ріг: є загиблі та постраждалі
Ворог атакував ракетами Кривий Ріг: є загиблі та постраждалі Новини України 31 лип 2023 в 09:00

Вночі ворог гатив з важкої артилерії по Нікопольщині. А вже зранку скерував ракети на Кривий Ріг. Поцілив по багатоповерхівці та навчальному закладу. Є загиблі і постраждалі. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Через ракетну атаку по Кривому Рогу загинули двоє людей. Попередньо 31 постраждалий. Серед них четверо дітей. Стан більшості поранених лікарі розцінюють як задовільний. Двоє – важкі.

Поцілило вороже залізяччя у житловий будинок. В одному з під’їздів зруйновано одразу декілька поверхів. У руїнах й навчальний корпус вишу.

Пошуково-рятувальна операція триває.  

Вночі ж окупанти тероризували Нікопольщину. Били з важкої артилерії по Марганецькій громаді та самому Нікополю. Атаковані території обстежують – з’ясовують наслідки. Постраждалих серед людей немає.

За даними Генштабу ЗСУ, сьогодні вночі російська федерація завдала ракетного удару по місту Харків. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Протягом минулої доби ворог завдав 4 ракетних, 42 авіаційних удари та здійснив 76 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Протягом доби відбулось понад 20 бойових зіткнень.

Нагадаємо, увечері 28-го липня російські окупанти завдали ракетного удару по місту Дніпро. Внаслідок обстрілу був пошкоджений 12-поверховий житловий будинок. Також сталася пожежа у адміністративній будівлі, її ліквідували рятувальники.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар