Kolo.News.Ukraine.Region

Ворог вчергове обстріляв Нікополь на Дніпропетровщині

Ворог вчергове обстріляв Нікополь на Дніпропетровщині
Ворог вчергове обстріляв Нікополь на Дніпропетровщині Новини України 01 серп 2023 в 18:00

Важка артилерія ворога сьогодні вдень «працювала» по Нікополю. Минулося без загиблих та поранених. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області. 

Яких збитків наніс агресор, нині з'ясовують рятувальники.  В інших містах та районах Дніпропетровської області сьогодні – без обстрілів.

За інформацією Генштабу, станом на 18.00, протягом доби ворог завдав 1 ракетного, 49 авіаційних ударів та здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед цивільного населення.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Протягом доби відбулось 26 бойових зіткнень.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Авіація сил оборони за добу завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, 1 - по командному пункту та 1 по - зенітно-ракетному комплексу окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 4 станції радіоелектронної боротьби, 4 пункти управління, 1 район зосередження озброєння та військової техніки, 5 засобів протиповітряної оборони, 3 райони зосередження особового складу та ще 2 важливих об’єкти ворога.

Читайте також: Дівчинка, яку вбили окупанти в Кривому Розі, нещодавно повернулася з-за кордону

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар