Kolo.News.Ukraine.Region

Дівчинка, яку вбили окупанти в Кривому Розі, нещодавно повернулася з-за кордону

Дівчинка, яку вбили окупанти в Кривому Розі, нещодавно повернулася з-за кордону
ТОП Тема
Дівчинка, яку вбили окупанти в Кривому Розі, нещодавно повернулася з-за кордону Новини України 01 серп 2023 в 13:00

Десятирічна Даша, яка разом з мамою загинула під час ракетного удару по Кривому Рогу, нещодавно повернулась з-за кордону, де рятувалася від війни.

Про це в своєму телеграм-каналі повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Біль і лють. Сьогоднішній теракт, скоєний ворогом у Кривому Розі, забрав 6 життів. Серед жертв – дитина. 10-річна Даша нещодавно повернулась з-за кордону, куди разом із мамою втекла від війни. Кляті нелюди дістали їх вдома», – розповів посадовець.

Він зауважив, що станом на сьогодні пошукові роботи завершено. Є 69 постраждалих та 6 загиблих. Окупанти нанесли по Кривому Рогу два ракетних удари, попередньо – Іскандерами. 32 квартири знищено вщент, ще 37 сильно пошкоджено.

Також понівечено будинки, що поруч із місцем влучання, магазини, автівки. До поліції щодо пошкоджень осель звернулось 257 людей.

На місці події працювали психологи, допомогу надано 88 постраждалим.

«Скалічені долі. Рани, які не можна вилікувати. Вкотре країна-терорист показала своє справжнє обличчя. Не пробачимо й ніколи не забудемо. Кожен окупант, який віддавав та виконував злочинні накази, буде покараний. І не знатиме спокою, ані на землі, ані у пеклі», – наголосив Микола Лукашук.

У лікарнях міста перебуває 19 поранених, із них 2 дітей – їм надається вся необхідна допомога.

Сьогодні штаби з надання допомоги мешканцям постраждалих квартир та будинків працюють починаючи з 8.30 до 18.00 – це Криворізька гімназія №60 на вул. Українська, та біля будівлі КТРА на проспекті Поштовий.

Комунальні служби продовжують усунення наслідків ударів, задіяно всю необхідну техніку та 15 оперативних бригад. Вже вчора ввечері подано воду та електроенергію на постраждалу дев'ятиповерхівку.

Читайте також: Ворог атакував ракетами Кривий Ріг: є загиблі та постраждалі

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар