Kolo.News.Ukraine.Region

Директор черкаського зоопарку прокоментував стан здоров’я тигриці

У понеділок тигриця вирушить на комплексне обстеження. Світлина ілюстративна
Важливо
У понеділок тигриця вирушить на комплексне обстеження. Світлина ілюстративна Новини України 04 черв 2023 в 22:21

Відео з тигрицею, яка корчиться у конвульсіях у черкаському зоопарку, за день облетів усю Україну. Зоозахисна організація UA Animals навіть написала заяву до поліції стосовно цього інциденту. Що ж відомо станом на вечір 4 червня про стан тварини.

З тигрицею, яка мешкає в черкаському зоопарку, все гаразд, про це повідомив у коментарі Суспільному директор зоопарку Євген Ван. Він додав: тигриця не молода, тож їй зроблять комплексне обстеження.

– Станом на ранок 3 червня з нашою тигрицею все добре, почуває себе як завжди. На понеділок плануємо зробити комплексну діагностику. Все ж таки вона вже не молода. Мене дивує і обурює ставлення до тварин зоопарку. Невже ми так не поважаємо тварин? Приходимо до зоопарку, поводимося як варвари, годуємо різним непотребом, галасуємо, грюкаємо по огорожі і склу, намагаючись підняти тварин, ламаємо все, що бачимо. Виставляємо "відосіки" і отримуємо насолоду від трешу, — прокоментував директор.

Стосовно вчорашніх подій, додав Євгеній Ван, було б непогано отримати вибачення від UAanimals за неперевірену інформацію.

Представниця UAnimals Ольга Чевганюк у коментарі Суспільному повідомила, що у зоопарк представники організації не зверталися. Стосовно заяви, то претензія зоозахисників до зоопарку полягає у тому, чому у момент, коли тигриці стало зле, нікого не було поруч.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар