Kolo.News.Ukraine.Region

Побиті приватні будинки та пошкоджені лінії електропередач: окупанти били по Нікопольщині

Побиті приватні будинки та пошкоджені лінії електропередач: окупанти били по Нікопольщині
Побиті приватні будинки та пошкоджені лінії електропередач: окупанти били по Нікопольщині Новини України 02 серп 2023 в 17:00

Протягом ночі ворог три рази накривав вогнем Нікопольщину. Гатив з важкої артилерії. Випустив зо півтора десятка снарядів. Тероризував Нікополь і Покровську громаду. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області. 

Минулося без загиблих і постраждалих. Нині встановлюються наслідки ворожих атак.

Вдень ворог знову скеровував важку артилерію на Нікопольщину. Тричі протягом дня. Поцілив по самому Нікополю та Марганецькій громаді.

У районному центрі побиті 2 приватні будинки. Пошкоджені лінії електропередач. Зачепило й споруду однієї з установ та мопед, що належить місцевому. 

Хату і господарську споруду залізяччя окупантів понівечило і у громаді.

Люди не постраждали.

За інформацією Генштабу, протягом доби російська федерація завдала чергового авіаційного удару іранськими ударними БпЛА типу “Shahed” по Україні. Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 23 ударних БпЛА.

Ворог завдав 5 ракетних, 86 авіаційних ударів та здійснив 36 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед цивільного населення.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою.

 Читайте також: Ворог вкотре обстріляв Одещину: під ударом порти і зерносховища

 

 

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар