Kolo.News.Ukraine.Region

Команда Кіровоградської МАН зайняла перше місце в Україні

Про успіхи команди повідомили у Кіровоградській ОВА
Про успіхи команди повідомили у Кіровоградській ОВА Новини України 04 серп 2023 в 18:12

У ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук перше місце посіла команда Кіровоградської МАН. Про це повідомили на сторінці Кіровоградської обласної військової адміністрації у соціальній мережі Facebook.

Про успіх учнів із Кіровоградщини повідомили під час засідання комісії з питань призначення премій переможцям та учасникам IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України.

Заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова під час зустрічі наголосила, що область разом із вмотивованими педагогами та сильними дітьми буде рухатися далі.

Раніше ми розповідали, що на Полтавщині до проекту «Дія. Освіта» долучилися вже 32 заклади. 17 травня Міністерство цифрової трансформації запустило масштабний проєкт "Дія.Освіта". Це національна едьютейнмент-платформа актуальних знань і навичок, де можна безоплатно навчатися, опанувати нову професію та ознайомитися з актуальними вакансіями. Цей проєкт у Мінцифри називають новим етапом еволюції "Дія.Цифрова освіта", який стартував у 2020 році.

Раніше на Дніпропетровщині школам передали 14 автобусів від французьких партнерів. Закрити, або принаймні зменшити потреби навчальних закладах у транспорті покликані автобуси від Франції. Вони – комфортні та місткі, адже мають не 28 стандартних місць, а 55. Крім цього, водій може запустити автобус лише тоді, коли пройде вбудований алкотест та зачинить всі двері.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар