Kolo.News.Ukraine.Region

Гімнаст із Черкащини Назар Чепурний завоював «золото» ХХХІ літньої Всесвітньої Універсіади

Назар Чепурний успішно виконав два стрибки у фіналі.
ТОП Тема
Назар Чепурний успішно виконав два стрибки у фіналі. Новини України 05 серп 2023 в 11:05

Змагання ХХХІ літньої Всесвітньої Універсіади тривають у китайському Ченду. Від України на цей представницький спортивний захід поїхав гімнаст Назар Чепурний із Черкащини. У опорному стрибку наш спортсмен вже завоював «золото». Про це повідомили на сторінці відділення НОК України у Черкаській області у соціальній мережі Facebook.

Повідомляють, що Назар Чепурний, який представляє Національний університет фізичного виховання і спорту, здійснив два успішні стрибки, які мали коефіцієнт складності 5,6 та отримав у фіналі найвищі бали – 14, 883.

Раніше ми розповідали, що офіцер Національної гвардії із Кривого Рогу виграв «золото» на Іграх Нескорених у Львові.

У Нацвідборі взяли участь 223 учасники з усіх регіонів України – військових та ветеранів, які отримали поранення під час виконання бойових завдань із захисту Батьківщини. Спортсмени змагалися у 9-ти дисциплінах – стрільба з лука, легка атлетика, велосипедний спорт, паверліфтинг, веслування у приміщенні, волейбол сидячи, плавання, настільний теніс, баскетбол на візках.

А у Полтавській області пройшли змагання із веслування на човнах «Дракон». Понад 300 спортсменів боролися за першість на дистанціях 200, 500 та 2000 метрів. Учасники з'їхалися з Київської, Житомирської, Волинської, Черкаської, Дніпропетровської та Львівської областей


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар