Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині понад триста підприємців отримали гранти від держави для створення або розвитку бізнесу (ВІДЕО)

Успішний приклад – робота клініки неврології та кінезіотерапії
ТОП Тема
Успішний приклад – робота клініки неврології та кінезіотерапії Новини України 05 серп 2023 в 15:21

Жителі Полтавської області активно беруть участь у державній програмі «єРобота». Завдяки підтримці держави вони можуть отримати необхідне грантове фінансування на створення або розвиток власного бізнесу. На Полтавщині вже 341 підприємець скористувався можливістю отримати грант від держави – повідомляють у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін зазначає, що державна ініціатива є чудовою можливістю для тих підприємців, хто хоче почати власну справу або бажає розвинути вже існуючий бізнес. Як приклад, розповідають історію полтавської клініки неврології та кінезіотерапії. У клініці надають допомогу людям із порушеннями опорно-рухового апарату, які відновлюються після травм.

Отримавши грант від держави, її власниця змогла придбати необхідну медичну апаратуру та розширити спектр послуг, які пропонують полтавцям та мешканцям області.

Власницею клініки є лікар-невролог Катерина Попова. Вона розповіла, що знайшла інформацію про програму «єРобота» через додаток «Дія». Там дізналася, що може отримати від держави мікрогрант. Подала заявку і детально розписала бізнес-план. У потребах вказала те обладнання, яке є необхідним для проведення реабілітації.

Після отримання гранту у клініці облаштували зал, до якого придбали тренажери, фітболи та фіт роли. Також організували роботу фізіотерапевтичного та масажного кабінетів.

-        Без цього обладнання ми б не змогли надати допомогу більшості наших пацієнтів, - констатує Катерина Попова.


Раніше ми розповідали, що на Кіровоградщині відновили роботу понад 93 відсотків підприємств. Всього до повномасштабної війни в регіоні діяли 500 підприємств. На липень 2023 року в області працюють: 144 підприємства харчової промисловості; 79 машинобудівних підприємств; 41 підприємство у галузі деревообробної промисловості; 259 підприємств виготовляють неметалеву мінеральну продукцію; 26 підприємств добувної промисловості; 22 підприємства хімічної промисловості; 19 підприємств легкої промисловості; 13 металургійних підприємств. Також о Кіровоградської області релокувалися 84 підприємства.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар