Kolo.News.Ukraine.Region

В Україні запропонували після війни не випускати чоловіків за кордон

В Україні запропонували після війни ще три роки не випускати чоловіків за кордон
Важливо
В Україні запропонували після війни ще три роки не випускати чоловіків за кордон Новини України 06 серп 2023 в 16:20

Екснардеп, керівник Українського інституту майбутнього та в минулому журналіст Вадим Денисенко повідомив на своїй фейсбук-сторінці, що після перемоги України у цій війні хоче продовження заборони виїзду чоловікам за кордон, як мінімум на три роки.

Свою позицію він аргументував тим, що українська нація не збережеться, якщо відкрити кордони для чоловіків. Також керівник інституту майбутнього висловився за дозвіл військовим виїжджати за кордон у відрядження, відпустку або на лікування.

У мережі скептично відреагували на заяви Денисенка. Під його публікацією, наразі, вже понад 3.6 тисяч коментарів. Переважна більшість з них — негативні. 

Також деякі медіа та телеграм-канали помилково приписали Вадиму Денисенку посаду радника Міністра внутрішніх справ України, що теж дало свій внесок в обговорення цієї теми в соціальних мережах.

Речниця Міністерства внутрішніх справ України Марʼяна Рева розповіла, що "На численні запити журналістів повідомляю офіційно: Вадим Денисенко не є радником Міністра внутрішніх справ". Також у МВС наголосили, що висловлювання пана Денисенка щодо заборони виїзду чоловікам за кордон — особиста думка. Прохання не вважати це позицією МВС України.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар